pondělí 8. srpna 2011

Hrdost

Již mnohokrát jsem si všiml, že lidé mají tendenci být hrdí na to, za co by se měli stydět a naopak stydět se za to, na co by měli být hrdí. Můžeme vidět a slyšet, jak se lidé hrdě chlubí manželskou nevěrou nebo tím, jak se někde  ve sklípku "zrychtovali do němoty" a jak se na druhou stranu stydí říct manželce do telefonu "mám Tě rád" nebo přiznat, že se každý večer modlí. Opravdu odporná je hrdost homosexuálů na svoji deviaci a urputnost, s jakou se snaží ostatní přesvědčit, že být teplý je naprosto normální, ne-li přímo správné.


Kopie mého dopisu Magistrátu hlavního města Prahy posta@cityofprague.cz a zmocněnkyni pro lidská práva simunkova.monika@vlada.cz, ve kterém vyjadřuji svoje znechucení festivalem deviantů PRAGUE PRIDE 2011.



Dobry den,

jsem skutecne velmi smutny z chystane deklarace hrdosti homosexualu PRAGUE PRIDE, ktera se chysta v Praze. Je neuveritelne, ze skupina nemocnych lidi muze poradat festival majici za cil predstavit jejich sexualni deviaci jako normalni a dokonce snad v jistem smyslu lepsi nez normalni orientaci (podotykam heterosexualni). Je doufam stale jeste nepredstavitelne, ze by svuj festival meli take zoofilove nebo nekrofilove, pedofilove nebo sadiste. Vsichni tito lide se se svymi uchylkami rodi a nemohou je bez lekarske  pomoci ovlivnit, presto kazdy rozumny clovek musi uznat, ze jejich chovani neni normalni ani moralni a rozhodne neni duvodem k jakekoliv hrdosti. Rad bych se mylil, ale z historie je jasne videt, ze podobne vystrelky vzdy predznamenavaly brzky konec civilizace (Persie, Recko, Rim). 

Doporucil bych zodpovednym lidem, aby vzali rozum do hrsti a bez predsudku budovanych cilene medii se podivali na homosexualy jako na devianty, kteri si jiste zaslouzi uctu a pomoc, pokud se ovsem alespon snazi chovat podle po staleti uznavanych spolecenskych pravidel.


V.K.

Žádné komentáře: